Ce spun cei care au învățat cu Easytalk?

Experiența Easytalk în câteva fraze

Fișele sunt atât de bine structurate, încât chiar dacă nu ai avut vreodată contact cu limba franceză, dacă te uiți pe fișe poți să faci propoziții corecte. Mi-a plăcut călătoria (a fost o atmosferă relaxata, plăcută și foarte energică) și biblioteca (fișele au fost muncite, structurate). Fundațiile limbii franceze sunt în acele fișe care ne vom rămâne mereu.

Oana Dulgheriu

Mi-au fost de mare ajutor materialele care sunt foarte bine structurate, complete, doar cu lucrurile esențiale, exact ce ne trebuie nouă și pe înțelesul nostru: mapa noastră cu fișe este ca o bibliotecă, ordonată, pusă la punct.

Ca și principii cutia cu unele a fost baza, pentru am învățat doar ce avem nevoie aici, iar călătoria a fost frumoasă și propice învățării.

Mitruț Macovei

Pe mine cel mai mult m-a ajutat ingredientul de pronunție, chiar dacă înainte știam un pic de franceză, pronunțam greșit. La fel unele ingrediente de gramatică. Cred că de fapt tot ce știam era greșit. Informațiile pe care le știam nu aveau o bază, un șasiu, o structură. În acest sens, ”triunghiul” a fost mine cel mai mare ajutor!

Ana Maria Popescu

Mi-au plăcut schemele: sunt foarte sintetizate și e foarte ușor de găsit informații pe ele. Sunt într-adevăr ”spuma” limbii franceze. În week-end m-am pregătit pentru test și mi-a fost foarte ușor să găsesc totul. Știam când le-am făcut, ce am făcut și îmi lua fix trei secunde să găsesc ce aveam nevoie.

Ca principii mi-au plăcut foarte mult biblioteca (portofoliul organizat cu fișe), fundațiile (mi s-au rezolvat lacunele), călătoria (a fost o atmosferă foarte plăcută) și harta (ne-ai dat de la început cuprinsul cursului și știam exact ce urmează).

Alex Holbănel

Cel mai important pentru mine a fost atitudinea ta, Elena, pentru că ai avut foarte multă răbdare și ne-ai dat o mare încredere în noi.

Un alt lucru care m-a ajutat a fost structura materialelor, una pe care nu am văzut-o nici măcar în timpul facultății (fișele, schemele, cartolinele) pentru că ele m-au ajutat să îmi umplu lacunele și să îmi construiesc bazele.

De asemenea, m-a ajutat ”cutia cu instrumente”: acum pot folosi tot ce am învățat ca să scriu un mail sau să fac o descriere.

Vlad Toader

Pe mine m-a ajutat TOT ce am făcut. Apreciez foarte mult munca pe care ai depus-o ca să faci aceste materiale, activitățile foarte diverse, antrenante, variate. Dacă la început aveam o ușoară temere : ”Oare o să ajung să mă exprim?”, acest curs mi-a redat încrederea în mine.

Apreciez din suflet răbdarea cu care ne-ai corectat de fiecare dată când pronunțam greșit, profesionalismul de care ai dat și dai dovadă.

Mi-a plăcut foarte mult atmosfera de aici, relaxantă, felul tău vesel dar și serios în același timp, ferm și energic. Biblioteca e super, e o comoară, iar fundația e foarte bine structurată: cei care vor să facă acest curs și nu au cunoștințe suficiente chiar pot învăța o limbă străină de la zero.

Georgiana Ciobanu

Cel mai mult m-a ajutat entuziasmul tău care este molipsitor. Pentru orice ai face ai nevoie de determinare și determinarea a venit în mare parte de la tine. În diminețile în care mie cel puțin îmi era greu să gândesc în română, tu ai reușit să ne faci să gândim și în franceză. Și asta contează foarte mult.

Al doilea ar fi logica. Ca să învăț ceva am nevoie de logică și aceste materiale mi-au plăcut foarte mult. Cursul în sine a fost bine structurat, bine sintetizat, iar în gramatică toate au avut sens și s-au legat una de alta.

Îmi place că avem materialele și după terminarea cursului. Avem biblioteca noastră bine sintetizată, avem ”la crème de la crème” și știm exact ce și de unde să luăm.

Mi-a plăcut mult principiul călătoria. Ne-a fost promisă o călătorie, ai promis că vei fi ghidul nostru și te-ai ținut de cuvânt.

Ionuț Florea