0(0)

Consultanță lingvistică – limba italiană

Despre curs

Italiana este o limbă superbă și de ceva vreme te străduiești să o înveți. Ai urmărit diverse canale de youtube, ai cumpărat cărți, ai încercat toate resursele de pe internet, ai stat chiar printre italieni. Și cu toate acestea nu te simți sigur pe tine: vorbești cu dificultate, faci greșeli, iar în mintea ta este multă confuzie… Vrei să înțelegi pe loc ceea ce nu ai înțeles niciodată? Cum ar fi dacă în cinci sesiuni ți-ai clarifica toate confuziile, ai scăpa de frică și ți-ai recâștiga încrederea în tine?

Descriere

Ce conține acest pachet?

 • Un pachet de 5 sesiuni individuale cu mine în care îți promit că îți voi clarifica TOT ce nu ai înțeles până acum în limba italiană.
 • O sesiune de lucru are 2 ore.
 • În cele 2 ore, poți să îmi pui orice întrebare legată de limba italiană (chestiuni de gramatică, de vocabular sau de pronunție), putem face conversație sau putem alege orice altă activitate care te ajută să îți rezolvi problema și să îți recapeți încrederea în tine.

Cum se derulează?

 • În momentul în care achiziționezi pachetul, vei primi automat o factură pe mailul tău (factura poate fi făcută și pe firmă dacă alegi această opțiune);
 • După achiziționarea pachetului, te rog să îmi scrii pe mail (office@easytalk.ro) un mesaj prin care îți declari intenția de a începe sesiunile;
 • Imediat după ce primesc mailul tău, te voi contacta telefonic pentru a stabili împreună agenda;
 • În funcție de agendele noastre, poți alegi data și frecvența întâlnirilor. 
 • Recomandarea mea este ca înainte de începerea sesiunilor să faci o listă cu toate neclaritățile tale. Pune întrebări simple, concrete, dacă se poate cu exemple, pentru ca eu să înțeleg imediat unde este problema și să o pot rezolva în modul cel mai eficient posibil. 
 • În prima sesiune te voi întreba care sunt dificultățile pe care le resimți în acest moment. Care sunt nevoile tale sau, mai precis, care sunt motivele care te-au făcut să te înscrii la acest program de  consultanță.  Gândește-te la ele și pune-le dinainte pe hârtie😊.

Care este promisiunea mea?

 1. Vei înțelege într-un minut ceea ce nu ai înțeles prin nici o altă metodă. 
 2. Te vei convinge că totul este simplu😊.

Tot ce trebuie să faci este să achiziționezi pachetul și să pregătești lista cu neclarități😊

Ce îți pot garanta?

După cele 5 sesiuni, vei avea garantat:

 • mai multă claritate;
 • mai puțină frică;
 • mai multă încredere.

De unde știi că este pentru tine?

 1. Ești adolescent sau adult
 2. Ai studiat deja italiana prin diferite metode (meditații sau alte resurse), dar nu ai făcut progrese;
 3. Nu știi dacă vorbești corect și ai nevoie de cineva să-ți explice scurt și la obiect unde greșești;
 4. Poți vorbi, faci fraze, dar când trebuie să pui verbul nu știi niciodată ce formă să alegi.
 5. Sunt anumite lucruri pe care nu le-ai înțeles niciodată și ai vrea să ți le explice cineva.
 6. Ai stat și în Italia un timp, dar acest lucru nu te-a scăpat de ezitări și de teamă.

Ce riști cumpărând acest pachet?

Cu siguranță nimic!

 • Predau italiana de 20 de ani, și în toți acești ani am găsit un răspuns pentru orice întrebare posibilă legată de această limbă.
 • Mai mult de 300 de cursanți și-au clarificat nelămuririle legate de limba italiană apelând la explicațiile mele concise și la obiect. Și de mai bine de 8 ani am primit de la ei feedback constant. 
 • Toate materialele mele sunt create de mine și sunt protejate de legea dreptului de autor: sunt vizuale, succinte și ușor de înțeles. În cazul în care va fi nevoie să le folosim, ele își vor fi de mare folos. 

  De ce să nu amâni această decizie?

  Sesiunile individuale consumă multe resurse de timp și de energie.

  De aceea doar în unele perioade din an îmi permit să mă angajez în astfel de programe.

  Atunci când agenda mea va fi completă, voi pune solicitările în lista de așteptare și voi relua sesiunile atunci când voi fi din nou disponibilă.

Despre instructor

Sunt Elena și iubesc limbile străine de la vârsta de 11 ani. Am urmat un liceu cu program intensiv de limba franceză, apoi Facultatea Litere la Iași (Italiană/Franceză), apoi un program de didactica limbii franceze la Universitatea din Lausanne și un master de lingvistică franceză la Universitatea din Geneva. Timp de 6 ani am predat franceza la Lausanne, în școli public și private, la nativi și la străini. Din 2008 predau italiana și franceza în România. Acum 10 ani am creat Centrul de Limbi Străine Easytalk, cu sediul la Camera de Comerț din Iași, care oferă cursuri de limbi străine la persoane fizice și corporații (Amazon este una dintre ele). În cursurile mele folosesc doar materiale create de mine și mă ghidez după niște principii simple care formează, împreună cu materialele, Metoda Easytalk. În centrul Metodei Easytalk se află imaginea – elementul cheie care simplifică, dă claritate și transformă limbile străine într-o joacă! În momentul de față pun la dispoziția tuturor iubitorilor de limbi străine canalul meu de youtube Easytalk Romania, cu lecții gratuite care pun bazele limbii italiene și franceze! Vorbesc 4 limbi străine (franceza, italiana, engleza și greaca) și sper ca într-o zi să le pot preda pe toate!
5.00 (3 evaluări)

19 Cursuri

40 cursanți

1.300,00 lei

Materialul include

 • 5 sesiuni individuale de consultanță lingvistică
 • suport personalizat pentru nevoile fiecărui cursant
 • umplerea tuturor lacunelor rămase din școală
 • clarificarea tuturor confuziilor legate de limba franceză