0(0)

PRONUNȚIA LIMBII ITALIENE pentru începători

 • Categorii Limba Italiană
 • Durată 02h 30m
 • Ultima actualizare 4 octombrie 2023

Despre curs

Ca să poți vorbi în limba italiană, ai nevoie să faci fraze. Iar frazele, ca să fie înțelese de nativi, trebuie să conțină trei ingrediente: PRONUNȚIE, VOCABULAR și GRAMATICĂ. Acest program îți prezintă în mod succint, vizual și practic tot ce trebuie să știi despre ingredientul PRONUNȚIE al limbii italiene.

Descriere


  Ce conține acest program?

  • Programul conține într-o formă vizuală și concisă tot ce trebuie să știi despre pronunția limbii italiene ca să vorbești corect;
  • Durata înregistrărilor este de 2h30min, dar timpul de lucru pentru urmărirea lecțiilor și efectuarea exercițiilor  depinde  de tine (de timpul  și de energia pe care ești dispus să le investești): poți parcurge programul în trei zile, trei săptămâni sau trei luni😃;
  • Programul conține o introducere în ingredientul PRONUNȚIE al limbii italiene și 6 lecții; din acestea, unele prezintă regulile, cu explicații și exemple,  altele antrenează aceste reguli prin exerciții;
  • Programul  conține un ghid audio prin care eu te însoțesc în tot procesul, de la început până a sfârșit (îți dau toate explicațiile necesare și rezolv cheia exercițiilor împreună cu tine).
  • Materialele folosite în acest program sunt creația mea, sunt protejate de legea dreptului autor și au fost concepute  din dorința mea de a da mai departe italiana așa cum o văd eu: simplă, vizuală și practică.
  • ATENȚIE: Dacă ai achiziționat programul integral ”Limba italiană pentru începători”, NU ESTE NEVOIE să mai cumperi acest program (programul mare îl include și pe acesta😃.
  • Nu uita că după ce achiziționezi cursul, îți stau la dispoziție în fiecare lună cu o sesiune live în care poți să îmi pui orice întrebare! Este  suficient să îmi comunici intenția ta prin mail sau orice altă modalitate de contact și vei primi linkul de acces la sala Zoom în care va avea loc întâlnirea!
  • IMPORTANT: dacă dorești să vezi o lecție DEMO din acest program, apasă AICI.

   

  Ce vei învăța?

  Simplu: să vorbești IMPECABIL😃!

  Mai precis:

  • te exprimi cu claritate și precizie, ceea ce va ajuta să te faci imediat înțeles;
  • eviți greșelile de pronunție specifice vorbitorilor de limbă română;
  • afli care sunt cele mai frecvente capcane în pronunția limbii italiene;
  • înveți sunetele specifice și afli în ce constă muzicalitatea limbii italiene;
  • prin exercițiile și dictările puse la dispoziție, verifici tot ce ai reținut și capeți încredere în tine;
  • și în sfârșit, pentru că știi să pronunți corect, vei și scrie corect în italiană😃!

   

  Și acum hai să visăm…

  Imaginează-ți că ești la un interviu Italia. Angajatorul intră pe ușă, îi întinzi mâna, i-o strângi cu încredere și apoi te prezinți, relaxat și cu siguranță.  Cuvintele vin ușor și nu ți-e teamă să greșești. Știi că felul cum pronunți este impecabil, iar angajatorul îți confirmă asta din priviri.

  Dialogul curge natural: înțelegi tot ce ți se spune, răspunzi la întrebări, întrebi la rândul tău tot ce dorești și, înainte să îți dai seama, interviul este încheiat, iar angajatorul îți spune, zâmbind : ”Ne vedem la următoarea etapă a interviului. Felicitări!”

  Ți se pare greu să fii TU acela? În nici un caz😃!

  Ca să vorbești impecabil în limba italiană, ai nevoie doar de câteva reguli care să îți fie prezentate în mod succint și practic, așa încât să le înțelegi și să le aplici rapid.

  Îți garantez  că acest miniprogram dedicat PRONUNȚIEI limbii italiene îți va da TOT ce ai nevoie ca să îți împlinești visul de a vorbi perfect!

  Ești gata să te pui pe treabă?

  Apasă AICI și convinge-te cât de ușor poți învăța să pronunți perfect în italiană

  Nu știi dacă e pentru tine?

  Hai să vedem:

  • tu cunoști italiana, dar când trebuie să vorbești, preferi să îi lași pe alții să vorbească;
  • în mijlocul frazei te pierzi, pentru că nu știi dacă ai pronunțat corect;
  • te compari mereu cu ceilalți și îți spui că tu niciodată nu vei vorbi la fel;
  • când nativul nu te înțelege, te inhibi și te intimidezi;
  • cu fiecare lucru care nu merge bine, îți pierzi încrederea și te descurajezi.

  Dacă măcar trei din aceste afirmații sunt adevărate pentru tine, îți garantez că acest curs te va ajuta!

  Ce nu vei găsi nicăieri în altă parte?

  1. Informațiile succinte și clare (care te vor ajuta să înveți rapid și fără efort);
  2. Culorile, imaginile și schemele vizuale (care îți vor rămâne în minte din prima clipă);
  3. Exercițiile simple și practice, create in mod expres pentru tine;
  4. Esența și sinteza: am pus în ”sită” toate informațiile despre pronunția limbii italiene și am păstrat doar lucrurile de care ai nevoie în comunicarea din viața reală!

   

  Încă nu ești convins?

  Aruncă-te fără emoții 😃 !

  Timp de 8 ani programele mele de italiană au ajuns la 385 de cursanți. Iar pronunția a fost prima piatră de temelie cu care am început orice curs.

  Vrei să vorbești corect cea mai muzicala limbă de circulație?

  Apasă AICI și fă primul pas alături de mine!

  Subiecte pentru acest curs

  7 Lecții02h 30m

  INTRODUCERE

  INTRODUCERE – PRONUNȚIA LIMBII ITALIENE pentru începători00:04:06

  PRONUNȚIE

  Despre instructor

  Sunt Elena și iubesc limbile străine de la vârsta de 11 ani. Am urmat un liceu cu program intensiv de limba franceză, apoi Facultatea Litere la Iași (Italiană/Franceză), apoi un program de didactica limbii franceze la Universitatea din Lausanne și un master de lingvistică franceză la Universitatea din Geneva. Timp de 6 ani am predat franceza la Lausanne, în școli public și private, la nativi și la străini. Din 2008 predau italiana și franceza în România. Acum 10 ani am creat Centrul de Limbi Străine Easytalk, cu sediul la Camera de Comerț din Iași, care oferă cursuri de limbi străine la persoane fizice și corporații (Amazon este una dintre ele). În cursurile mele folosesc doar materiale create de mine și mă ghidez după niște principii simple care formează, împreună cu materialele, Metoda Easytalk. În centrul Metodei Easytalk se află imaginea – elementul cheie care simplifică, dă claritate și transformă limbile străine într-o joacă! În momentul de față pun la dispoziția tuturor iubitorilor de limbi străine canalul meu de youtube Easytalk Romania, cu lecții gratuite care pun bazele limbii italiene și franceze! Vorbesc 4 limbi străine (franceza, italiana, engleza și greaca) și sper ca într-o zi să le pot preda pe toate!
  5.00 (3 evaluări)

  7 Cursuri

  26 cursanți

  525,00 lei

  Materialul include

  • 7 video-uri (introducere, lecții, exerciții cu cheie, lecturi, dictări)
  • 2h30min de înregistrări
  • ghid audio
  • BONUS: live gratuit lunar de 3 ore cu mine, pentru întrebări, clarificări, exerciții