Cursuri Italiană

Învață prin imagini, activități și jocuri
Play Video

Ce spun cei care au învățat italiana cu Easytalk?

Experiența Easytalk în câteva fraze

Materialele îmi plac cel mai mult, sunt geniale. Pentru ele aș vrea să mai fac și alte cursuri la Easytalk. Totul este pus în rafturi și sertărașe, acum am o logică. Dacă am nevoie de vreo informație, știu exact în capul meu unde s-o găsesc.

Florina Dimitriu
Analist Amazon

În sfârșit s-a făcut lumină. Totul a fost structurat strict și la obiect, fără să te duci pe lângă. Adică fișele astea au fost făcute în așa fel încât nu ai cum să nu te prinzi. Sunt cele mai structurate scheme pe care le-am văzut. Eu am încercat să mai prind și de pe internet, dar nu am putut, e foarte stufos. Ai sintetizat totul exact cum trebuie.

Octavian Damoc
Analist Amazon

M-au ajutat foarte mult ”pătratul” și ”dreptunghiul”, pentru că până la urma asta e baza. Dacă nu știi ce gen este un substantiv, un adjectiv, s-a dus tot. Mi-a plăcut că am progresat. Ca s-a văzut progresul. Și s-a văzut bine.

Raluca Olărașu
Analist Amazon

Primul lucru care mi-a plăcut au fost fișele. Sunt foarte ușor de văzut, de învățat… de fapt nici nu trebuie să le înveți: te uiți o dată pe ele, le citești o dată și le ții minte. E structură la structură, rezumat la rezumat și îți intră direct în cap. Dacă le-ai făcut o dată în clasă, nici nu e nevoie să stai acasă să le înveți. Apoi… doar comunicare liberă pe baza acestor structuri. Ca principii mi-au plăcut foarte mult biblioteca (portofoliul organizat cu fișe), fundațiile (mi s-au rezolvat lacunele), călătoria (a fost o atmosferă foarte plăcută) și harta (ne-ai dat de la început cuprinsul cursului și știam exact ce urmează).

Codrin Prigoreanu
Analist Amazon

Ce mi-a plăcut foarte mult este că ne-ați făcut toate fișele structurat și schematic, că ați creat materiale personalizate pentru învățarea ușoară a gramaticii, că fiecare fișă are o culoare diferită. Nu avem două timpuri cu aceeași culoare. Eu învăț foarte mult pe vizual și fiind totul diferit, știam : ”passato prossimo este pe culoarea X” - și mă duceam direct la fișa respectivă.

Marina Rădeanu
Analist Amazon

Ce m-a ajutat cel mai mult? FISELE!!! Scriu cu majuscule pentru că eu le-am fotografiat mental să le am în minte mult timp de-acum încolo: fișele cu verbele, substantivele, pătratul și dreptunghiul – nu le voi uita niciodată!

Daniela Apostol
Analist Amazon

M-au ajutat foarte mult fișele: sunt foarte organizate, structurate, simple și ușor de căutat, ca o bibliotecă. Mi-au plăcut fundațiile (chiar am acoperit multe goluri, pot să îmi identific greșelile, să le corectez și să construiesc peste ele) și călătoria (atmosfera a fost minunată).

Ingrid Sutac
Analist Amazon

Gramatica simplificată pe planșe care a fost number one pentru mine: să văd într-o structură simplă un conținut care se întinde pe 15 pagini de gramatică. Sinteza sintezei: te gândești la această structură și instantaneu faci toate conexiunile necesare.

Ciprian Hanga

Ce m-a ajutat foarte mult sunt fișele astea care sunt extraordinar de bine structurate… Nu știu cum ai reușit să structurezi toată materia și tot ce înseamnă limba italiană în câteva fișe!

Andreea Cioată

Am apreciat materialele pentru că sunt structurate foarte bine și practice. Chiar dacă uiți o informație, știi de unde să o iei, ce fișă îți trebuie și știi exact unde să cauți acea informație.

Andreea Rîpan

Mi-au plăcut materialele care sunt extrem de bine structurate. Dacă o să mai folosesc italiana în viață sau la alte joburi, o să țin minte pentru totdeauna ”rettangolo” și ”quadrato”. E o chestie simplă și foarte utilă care îți rămâne.

Bogdan Pricope

Un lucru pe care îl apreciez foarte mult este că ai fost foarte creativă, că ai avut răbdarea să stai să ne explici același lucru în foarte multe variante. Am remarcat faptul că ai vorbit despre limbă ca fiind ceva ”fluid”, sau că articolele sunt ”fetițe”, sunt ”băieți”… Acest mod vizual ne-a ajutat să le receptăm mult mai ușor!

Andreea Petcu

Nu ești convins?

Încearcă lecțiile demo de italiană

Orice limbă străină este o brioșă cu 3 ingrediente: PRONUNȚIE, VOCABULAR, GRAMATICĂ. Savurează brioșa și studiază cu plăcere ingredientele ei!