Conditions générales

1. Definiții

1.1. Operator de date site-ul web www.easytalk.ro Operatorul (denumit în continuare “operator de date”) este “Easytalk SRL”, codul de companie 32983430, Bdul. Carol I 27 C, Iasi, Romania adresa de e-mail – info@easytalk.ro.

1.2. Cumpărătorul este o persoană fizică sau juridică care a achiziționat cursuri în magazinul online www.easytalk.ro

1.3. Regulile de vânzare a bunurilor (în continuare – Regulile) reglementează drepturile, obligațiile, prețurile materiilor prime, procedura de plată, termenele, livrarea, garanția calității produsului, returnarea și înlocuirea bunurilor, răspunderea cumpărătorului și vânzătorului.

2. Dispoziții generale

2.1. Acești Termeni și condiții pentru cumpărarea și vânzarea de bunuri, după aprobarea de către Cumpărător (după ce au citit Regulile și bifând “Am citit regulile” Easytalk.ro “și sunt de acord cu acestea”), constituie un document legal obligatoriu pentru părți care determină drepturile și obligațiile vânzătorului si cumparatorului, termenii și condițiile de cumpărare și plata bunurilor, ordinea de livrare și returnarea bunurilor, răspunderea părților și alte prevederi legate de cumpărarea și vânzarea magazinului online “easytalk.ro”.

2.2. Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica sau completa Regulile în orice moment, în conformitate cu cerințele legii.

2.3. Magazinul online “Easytalk.ro” vinde pe teritoriul României si in spatiul european intracomunitar.

2.4. Dreptul de a achizitiona in magazinul nostru online il au:

2.4.1. Persoane fizice active, adică persoanele care au împlinit vârsta majoratului și a cărei capacitate nu este restricționată prin ordin judecătoresc;

2.4.2. Minorii de la paisprezece la optsprezece ani numai cu consimțământul părinților sau tutorilor lor, cu excepția cazului în care sunt emancipați;

2.4.3. Persoane juridice;

2.4.4. Reprezentanți autorizați ai tuturor persoanelor de mai sus.

2.5. Prin confirmarea Regulilor, Cumpărătorul confirmă că are dreptul de a cumpăra bunuri de la magazinul online “Easytalk.ro”.

2.6. În caz de necesitate sau în circumstanțele prevăzute în lege Vânzătorul are dreptul de a modifica sau completa Regulile. Cumpărătorii vor fi informați despre acest lucru prin conectarea la easytalk.ro sau prin achiziționarea de bunuri pentru prima dată după intrarea în vigoare a noilor reguli.

2.7. Cumpărătorul trebuie să se familiarizeze cu Politica de confidențialitate aprobată de Vânzător. Consimțământul sau dezacordul cu utilizarea specifică a datelor cu caracter personal ale cumpărătorului este exprimat de către cumpărător în conformitate cu procedura stabilită în Politica de confidențialitate.

2.8. În cazul în care vânzătorul are dreptul sau obligația de a trimite documente sau informații Cumpărătorului prin e-mail, în toate cazurile Cumpărătorul va fi responsabil pentru prezentarea adresei de e-mail a Vânzătorului și a Cumpărătorului.

3. Protecția datelor cu caracter personal

3.1. Cumparatorul poate comanda pe de Easytalk.ro doar prin crearea unui cont. Acest cont va fi folosit ulterior pentru a accesa bunurile achizitionate.

3.2. La comanda bunurilor în câmpurile de informare furnizate de către Vânzător, Cumpărătorul trebuie să furnizeze datele sale personale necesare pentru comanda corectă a mărfurilor: numele, prenumele, adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail.

3.3. Prin acceptarea acestor reguli, Cumpărătorul este de acord că datele sale personale vor fi prelucrate în scopul vânzării de bunuri și servicii la Easytalk.ro.

3.4. Prin acceptarea prelucrării datelor sale cu caracter personal în scopul vânzării de bunuri și servicii la magazinul Vânzătorului, Cumpărătorul este, de asemenea, de acord că la adresa de e-mail și numărul de telefon specificat de acesta vor fi trimise pentru informațiile necesare pentru completarea comenzii.

3.5. Cumpărătorul poate să-și exprime consimțământul / respingerea pentru utilizarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct în comandă. El face acest lucru prin bifare (sunt de acord că datele sale personale vor fi utilizate în scopuri de marketing direct) sau fără a bifa (nu sunt de acord). Vânzătorul trimite newsletter-ul de mai multe ori pe lună prin e-mail specificat de Cumpărător. Posibilitatea de a renunța la newsletter – (la sfârșitul buletinului de informare există posibilitatea de a alege “opțiunea de renunțare” – cumpărătorul nu va mai primi buletinul informativ când se face clic pe link).

3.6. Vânzătorul confirmă că datele personale specificate de cumpărător vor fi prelucrate numai în scopul vânzării de bunuri și servicii în magazinul online Easytalk.ro, analiza activității vânzătorului și marketingul direct (cu excepția cazurilor în care cumpărătorul refuză să își proceseze datele personale în scopuri de marketing direct). Vânzătorul se angajează să nu dezvăluie datele cu caracter personal ale cumpărătorului unor terțe părți, cu excepția partenerilor vânzătorului care furnizează livrarea de bunuri sau alte servicii legate de executarea comenzii de către cumpărător. În toate celelalte cazuri, datele cu caracter personal ale cumpărătorului pot fi divulgate terților numai în conformitate cu procedura prevăzută de legile in vigoare.

3.7. Cumpărătorul, care dorește să comande serviciile de parteneriat oferite de Magazinul Online al Vânzătorului, poate face acest lucru exprimându-și consimțământul ca datele sale personale să fie transferate partenerului respectiv în scopul furnizării serviciilor comandate.

4. Momentul încheierii contractului de cumpărare și vânzare

4.1. Cumpărătorul poate comanda bunuri în următoarele moduri:

4.1.1. Înscrierea online pe easytalk.ro;

4.2. Acordul dintre cumpărător și vânzător va fi considerat încheiat din momentul în care cumpărătorul alege articolul/articolele pe care îl cumpără și a format coșul de cumpărături, facând click pe linkul “Trimite comanda mea” și atunci când vânzătorul a contactat cumpărătorul prin telefon sau e-mail specificat de acesta, confirmând comanda.

4.3. Fiecare contract de cumpărare / vânzare încheiat între Cumpărător și Vânzător este înregistrat și stocat în baza de date a magazinului online “Easytalk.ro”.

5. Drepturile cumpărătorului

5.1. Cumpărătorul va avea dreptul de a cumpăra bunurile în magazinul online Easytalk.ro în modul prevăzut de aceste Reguli și alte articole de informații din magazinul online al vânzătorului.

5.2. Cumpărătorul are dreptul de a accesa datele sale personale și dreptul de a solicita corectarea datelor personale incorecte, incomplete, prin e-mail. info@easytalk.ro În acest caz, vânzătorul trebuie să implementeze imediat cererea cumpărătorului (în termen de 1-2 zile lucrătoare).

5.3. Cumpărătorul va avea dreptul să refuze cumpărarea și vânzarea bunurilor de la magazinul easytalk.ro, notificând în scris vânzătorul (prin e-mail, indicând articolul care urmează să fie returnat și numărul său de comandă) nu mai târziu de 365 de zile calendaristice de la data livrării articolului.

5.4. Dreptul cumpărătorului de a refuza cumpărarea și vânzarea de bunuri este pus în aplicare în conformitate cu Renunțarea la produsele cumpărate fără invocarea vreunui motiv, conform legii comerțului la distanță (O.U.G. nr. 34 / 2014 cu modificarile ulterioare)

5.5. Cumpărătorul poate să își exercite dreptul de a se retrage din contractul de vânzare numai dacă elementul nu a fost deteriorat sau schimbat în mod substanțial în aspect și nu a fost utilizat, colectat sau lăsat în ambalajul original.

5.6. Cumpărătorul care a cumpărat un articol de calitate necorespunzătoare din magazinul online easytalk.ro are dreptul să ceară de la vânzător să elimine defectul articolului gratuit; încheie unilateral contractul și solicită rambursarea sumei plătite.

6. Obligațiile cumpărătorului

6.1. Cumpărătorul trebuie să plătească bunurile și să le accepte în modul prevăzut de prezentul Regulament.

6.2. Dacă informațiile furnizate în formularul de comandă al cumpărătorului se modifică, acesta trebuie să informeze imediat vânzătorul despre acestea.

6.3. Cumpărătorul, folosind magazinul online easytalk.ro, se angajează să respecte prezentele Reguli, alți termeni și condiții în mod expres menționate în magazinul online și fără a încălca legile României.

7. Drepturile vânzătorului

7.1. Dacă cumpărătorul încearcă să compromită stabilitatea și securitatea magazinului online sau să-și încalce obligațiile, vânzătorul are dreptul să limiteze imediat sau fără notificare sau să suspende utilizarea magazinului online sau, în cazuri excepționale, să anuleze înregistrarea cumpărătorului.

7.2. În cazul unor circumstanțe semnificative, Vânzătorul poate întrerupe temporar sau permanent magazinul online fără notificare prealabilă către Cumpărător.

7.3. Vânzătorul are dreptul de a anula comanda fără a informa în prealabil Cumpărătorul în cazul în care Cumpărătorul care a ales metoda de plata prin transfer bancar nu plătește bunurile în termen de 30 de zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

7.4. Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica termenii și ora livrării sau de a anula comanda prin informarea imediat Cumpărătorului și returnarea plății în cazul în care Cumpărătorul a plătit pentru aceasta.

8. Obligațiile vânzătorului

8.1. Vânzătorul se obligă să furnizeze Cumpărătorului accesul la serviciile oferite de magazinul online, easytalk.ro, în condițiile stabilite în acești Termeni și condiții.

8.2. Vânzătorul se obligă să respecte dreptul de confidențialitate al Clientului la informațiile personale pe care le deține, adică Prelucrarea datelor personale specificate de Cumpărător va fi efectuată numai în Capitolul 2 al Regulilor și în conformitate cu procedura stabilită și legislația în vigoare.

8.3. Dacă vânzătorul nu este în măsură să livreze bunurile comandate cumpărătorului din cauza unor circumstanțe importante și se angajează să ofere un produs similar. Dacă cumpărătorul refuză să accepte un produs similar vânzătorul se obligă să restituie banii plătiți cumpărătorului în termen de 3 (trei) zile lucrătoare dacă se efectuează plata anticipată.

8.4. Utilizarea regulilor de către Cumpărător 5.3. prevăzută la punctul 5.5., vânzătorul se obligă să restituie banii plătiți cumpărătorului în termen de 10 (zece) zile lucrătoare de la data primirii bunurilor returnate.

9. Prețurile mărfurilor, procedura de plată și termenii

9.1. Prețurile produselor din magazinul online și formularul de comandă sunt indicate în Euro sau Lei.

9.2. Cumpărătorul plătește bunurile în unul din următoarele moduri:

9.2.1. Plata prin utilizarea unui contract de credit de consum furnizat de societățile de leasing este o metodă de plată în cazul în care Cumpărătorul (persoana fizică) și compania de leasing încheie un contract de finanțare a achiziționării de bunuri în magazinul Vânzătorului.

10. Schimbul de informații

13.1. Vânzătorul trimite toate mesajele la Regulile 3.2. la adresa de e-mail furnizată de cumpărător în conformitate cu procedura stabilită.

13.2. Cumpărătorul va trimite toate notificările prin mijloacele de comunicare indicate în secțiunea “Contact” a Magazinului Vânzătorului online.

11. Dispoziții finale

14.1. Dacă nu sunteți mulțumit de calitatea produsului sau serviciului easytalk.ro achiziționat, vă rugăm să informați administrația prin e-mail. Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul la o reclamație scrisă, o cerere sau o reclamație referitoare la un produs achiziționat în magazin online easytalk.ro puteți completa formularul de candidatură pe platforma europeană de soluționare electronică a litigiilor http://ec.europa.eu/odr/. De asemenea, puteți să depuneți o reclamație, o reclamație sau o plângere privind bunurile sau serviciile achiziționate în magazinul nostru online către ANPC.

14.2. Aceste reguli se bazează pe legislatia in vigoare.

14.3. Toate dezacordurile care decurg din aplicarea acestor reguli vor fi rezolvate prin negociere. În cazul în care nu se ajunge la un acord, litigiile se soluționează în conformitate cu legislatia in vigoare.

14.4. Orice modificare a Termenilor de vânzare va fi notificată în conformitate cu secțiunea 2.6. de mai sus.