WEBINAR LIVE GRATUIT

Învață franceza în mod plăcut, eficient și cu rezultate sigure

Ești gata de o nouă provocare?

Play Video

Înscrie-te la webinar

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nume

Când?

Miercuri, 3 iulie, ora 19

Cât durează?

 1h 30min

Host

Prof. Elena Iftime

Despre mine

Am absolvit Facultatea de Litere, secția italiană-franceză, la universitatea din Iași  și apoi am urmat un master în lingvistică franceză la Universitatea din Geneva, Elveția.

Acum 10 ani am fondat Centrul de Limbi Străine Easytalk, cu sediul în Iași (Camera de Comerț) și am format o echipă de traineri care oferă cursuri de limbi străine tuturor categoriilor de cursanți: copii, adolescenți, adulți și angajați în corporații (unul din principalii noștri clienți este Amazon). 

Limbile străine sunt pasiunea mea de când eram copil și ele au devenit expertiza mea: de-a lungul anilor mi-am creat propria mea metodă (Metoda Easytalk) și propriile materiale, care sunt unicate și sunt protejate de legea dreptului de autor.

1
Ani de
experienta

Pe site-ul meu (www.easytalk.ro) sunt expuse principiile metodei mele, dar și 40 de testimoniale de la foști cursanți care au beneficiat de această metodă. 

În ultimii 20 de ani, personal, am predat italiana și franceza la aproape 1000 de cursanți: în țară și în străinătate, în cursuri individuale, în cursuri de grup și în corporații. 

Promisiunea mea față de toți cursanții este că orice limbă străină este ușoară dacă o vezi prin lentila potrivită. Iar eu mă străduiesc să ofer această lentilă într-un mod succint, vizual și practic!

Pe canalul meu de youtube (Easytalk România), oricine dorește să învețe italiana și franceza, limbile mele de suflet, se poate bucura de lecțiile mele gratuite: ele sunt destinate pună baze, să clarifice, simplifice și să dea încredere!

Elena Iftime

Acest webinar este pentru tine dacă:

 • iubești limba franceză (sau o alta limbă străină) dar nu știi cum să o înveți;
 • ai încercat de mai multe ori, dar nu ai obținut rezultate;
 • nu știi ce metodă să alegi și la cine să apelezi;
 • nu știi ce mod de învățare ți se potrivește cel mai bine;
 • nu ai încredere în tine  și ești convins că alții învață mai ușor și mai repede;

Ce câștigi dacă vii la acest webinar?

 • afli modurile în care se poate învăța o limbă străină;
 • descoperi modul de învățare care ți se potrivește ție;
 • înveți niște pași simpli pe care îi poți face zilnic pentru a progresa;
 • vezi limba franceză dintr-o perspectivă nouă;
 • primești niște instrumente prețioase pe care le poți folosi cu ușurință ca să faci progrese.

Ce pierzi dacă nu participi?

 • rămâi blocat în confuzie și în frică;
 • păstrezi convingerea că limbile străine sunt grele și nu oricine le poate învăța;
 • continui să iubești franceza, dar te consideri incapabil sa o vorbești;
 • ratezi oportunități care te așteaptă ”după ușă”.

Înscrie-te la webinar

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nume

Când?

Miercuri, 3 iulie, ora 19

Cât durează?

 1h 30min

Host

Prof. Elena Iftime

Ce spun foștii cursanți?

Vă mulțumesc mult pentru minunatele materiale. Sunt o încântare! Explică într-un mod desăvârșit toate dificultățile pe care le-am avut în încercarea de a învăța această limbă superbă! Abia acum, cu ajutorul dvs., încep să înțeleg cât mai mult! Vă mulțumesc din suflet și vă felicit pentru tot ceea ce realizați! Numai bine!

Iuliana Burda

Easytalk, m-a cucerit din primele ore, cu simplitatea, claritatea si naturalețea metodei, aplicată cu excelență de autoarea ei, d-na profesoară Elena Iftime. Recomand metoda Easytalk tuturor celor care doresc să învețe o limbă străină, ușor, cu plăcere si fără să întâmpine efortul si stresul metodelor academice.

Av. Cristina Ursu

Salutare Elena. Mulțumesc mult pentru întreaga strădanie. Daca ai un portofoliu de oameni pe care i-ai învățat o limbă străină deși ei nu au vrut sau nu le-a plăcut deloc această limbă, poți să mă adaugi acolo lejer. A fost intens, dar fun și eficient. Metodologia de predare este optimă, iar materialele sunt priceless! Faci bine ceea ce faci și motivezi cursanții prin entuziasm și empatie. Te felicit!

Alexandru Ionel

A fost un curs compact, bine structurat, util și provocator... Nu m-am gândit niciodată că poate fi atât de ușor să înveți gramatica dacă ai o privire de ansamblu, iar imaginile (pătratul, dreptunghiul) o să le țin minte toată viața.

Rebeca Strugaru