WEBINAR LIVE GRATUIT

Cum să înveți orice limba străină ușor, plăcut și cu rezultate rapide!

Ești gata de o nouă provocare?

Play Video

Înscrie-te la webinar

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nume

Când?

Luni, 21 august, ora 19

Cât durează?

 2 ore

Host

Prof. Elena Iftime

Despre mine

Am absolvit Facultatea de Litere, secția italiană-franceză, la universitatea din Iași  și apoi am urmat un master în lingvistică franceză la Universitatea din Geneva, Elveția.

Acum 10 ani am fondat Centrul de Limbi Străine Easytalk, cu sediul în Iași (Camera de Comerț) și am format o echipă care oferă cursuri de limbi străine tuturor categoriilor de cursanți: copii, adolescenți, adulți și angajați în corporații (unul din principalii noștri clienți este Amazon). 

Limbile străine sunt pasiunea mea de când eram copil și ele au devenit expertiza mea: de-a lungul anilor mi-am creat propria mea metodă (Metoda Easytalk) și propriile materiale, care sunt unicate și sunt protejate de legea dreptului de autor.

1
Ani de
experienta

În ultimii 20 de ani, personal, am predat italiana și franceza la aproape 1000 de cursanți: în țară și în străinătate, în cursuri individuale, în cursuri de grup și în corporații. 

Promisiunea mea față de toți cei care aleg metoda mea între toate metodele existente pe piață este că orice limbă străină este ușoară dacă o vezi prin lentila potrivită. Iar eu ofer această lentilă într-un mod succint, vizual și practic!

Pe canalul meu de youtube (Easytalk România), oricine dorește să învețe italiana și franceza, limbile mele de suflet, se poate bucura de lecțiile mele gratuite: ele pun baze, clarifică, simplifică și dau încredere!

Elena Iftime

Ce câștigi dacă vii la acest webinar?

  • înveți 6 moduri în care poți învăța italiana fără stres și cu plăcere;
  • afli de ce tentativele de până acum nu au funcționat;
  • descoperi tehnici care te ajută să accelerezi progresul;
  • înțelegi ce NU trebuie să faci atunci când vrei să înveți o limbă străină;
  • afli ce au în comun toate limbile și înveți un sistem pe care îl poți aplica la orice limbă pe care vrei să o înveți.

Ce pierzi dacă nu participi?

  • vei rămâne în continuare convins că învățarea unei limbi străine este grea;
  • te vei compara mereu cu alți oameni și vei crede că tu nu poți;
  • vei avea tot timpul dorința de a învăța o limbă nouă, dar frica te va ține blocat;
  • dacă știi deja o limbă, nu  vei avea curaj să te exprimi, ceea ce te va ține în confuzie și neîncredere.

Înscrie-te la webinar

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nume

Când?

Luni, 21 august, ora 19

Cât durează?

 2 ore

Host

Prof. Elena Iftime

Ce spun foștii cursanți?

Vă mulțumesc mult pentru minunatele materiale. Sunt o încântare! Explică într-un mod desăvârșit toate dificultățile pe care le-am avut în încercarea de a învăța această limbă superbă! Abia acum, cu ajutorul dvs., încep să înțeleg cât mai mult! Vă mulțumesc din suflet și vă felicit pentru tot ceea ce realizați! Numai bine!

Iuliana Burda

Easytalk, m-a cucerit din primele ore, cu simplitatea, claritatea si naturalețea metodei, aplicată cu excelență de autoarea ei, d-na profesoară Elena Iftime. Recomand metoda Easytalk tuturor celor care doresc să învețe o limbă străină, ușor, cu plăcere si fără să întâmpine efortul si stresul metodelor academice.

Av. Cristina Ursu

Salutare Elena. Mulțumesc mult pentru întreaga strădanie. Daca ai un portofoliu de oameni pe care i-ai învățat o limbă străină deși ei nu au vrut sau nu le-a plăcut deloc această limbă, poți să mă adaugi acolo lejer. A fost intens, dar fun și eficient. Metodologia de predare este optimă, iar materialele sunt priceless! Faci bine ceea ce faci și motivezi cursanții prin entuziasm și empatie. Te felicit!

Alexandru Ionel

A fost un curs compact, bine structurat, util și provocator... Nu m-am gândit niciodată că poate fi atât de ușor să înveți gramatica dacă ai o privire de ansamblu, iar imaginile (pătratul, dreptunghiul) o să le țin minte toată viața.

Rebeca Strugaru